"Vad killar gillar" - del 1

Då var det dags att presentera en del av den efterlängtade listan "Vad killar gillar"!!

Jag och mina kompisar har diskuterat olika saker angående tjejer! På nästan alla punkter var vi eniga. Jag har delat upp resultaten i olika delar, och ikväll kommer första delen! Den handlar om vad bratkillar gillar för kläder på tjejer! Luta dig tillbaka, och läs, glädjs och förundras!

Kläder på tjejer!

Träning:

Ett par shorts eller långa mjukisbyxor plus en tight topp. Håret snyggt uppsatt! Vi var helt eniga om att pösiga kläder, typ pappas XL t-skirt går bort! Det ska helt enkelt se coolt, trendigt och sportigt ut!!


Vardagligt, typ skola:
Om det hade varit för några månader sedan hade vi svarat tighta, snygga jeans (absolut märkesjeans) med en söt topp och en fin kofta. Nu, när det nästan är sommar, svarar vi shorts eller kjol med tex en t-shirt till och ett par öppna skor (kallas det även ballerinaskor? :P)
Om du har kjol, ha aldrig ett linne som visar urringningen. Det ser endast slampigt och desperat ut. Undantag om du är på stranden! Då är det för påklätt!


Fest:
Varför använder så få tjejer klänning nu för tiden?? Och nu menar vi inte en hellång, långärmad blommig klänning, utan en snygg, inte för avslöjande, där en kroppsdel är i fokus. En klänning med öppen rygg är bland det snyggaste vi vet!! Ett par schyssta klackar till, dock inte för utstickande eller speciella, och du är hetast på festen! (Om nu inte alla tjejerna där har läst detta tips! Fast det kanske är stor risk eftersom vi är sveriges snabbast  stigande blogg!)


Middag med mina föräldrar:

Här vill vi att du ska framstå som trevlig, rolig, ambitiös alltså helt enkelt den perfekta flickvännen, ENLIGT FÖRÄLDRANA!;)  Du ska inte bära något avslöjande! Det spelar inte så stor roll exakt vad, bara det inte är en väldigt kort kjol eller ett väldigt urringat linne! Klä munnen med ett leende!


Filmkväll:
Man vill ju inte tjejen ska vara finklädd hela tiden och jämt behöver fixa till sminket! När man ska ha en filmkväll ska du vara nedklädd, kanske i ett par mysiga byxor men en fin tröja. Dock ska ALLTID underkläderna vara snygga!


Sammanfattning:
 Tjejer som vi kollar på har stil och klass. Även fast vi kollar på tjejer med silikonbröst och urringade toppar är de inga vi tar särskilt seriöst. Om du vill ha något seriöst med en bratkille, så kom ihåg att ha stil! Vi är lika ytliga som vi ser ut!!

(Klicka på bilderna för att förstora)

Kommentarer
Postat av: Anonym

guuud hahah finns det nån som tar en bratkille seriöst då?

2008-05-18 @ 20:14:44
Postat av: mathilda

men, du e ju typ världens tönt, nog att du är någon snygg bratkille som bara kan ta vilken tjej han vill

2008-05-19 @ 17:13:50
Postat av: jessica

haha, väldigt roligt och intressant inlägg (och blogg överhuvudtaget för övrigt).

2008-05-19 @ 18:35:49
URL: http://borgqvist.blogg.se
Postat av: emma vit

självinsikt är ju alltid bra..

2008-05-19 @ 20:33:53
URL: http://emmavit.blogg.se
Postat av: Anna

Usch bratkillar är det värsta jag vet! men bloggen är faktiskt underhållande ;) och ftr söderkillar har också pengar, men dom lägger dom på personliga/trendiga kläder.. Det är så mycket sexigare

2008-05-19 @ 22:26:12
Postat av: Eket

haha alltså snälla lägg upp en bild på dig själv så man får se hur du ser ut.

åh snälla Bratkillar? fan va avtändande.
men du e rolig, haha!!!

2008-05-22 @ 11:35:38
Postat av: Emelie

haha, väldigt underhållande faktiskt! men det nog sant de du skriver!

2008-05-22 @ 13:15:32
URL: http://emswulffspector.blogg.se
Postat av: Anonym

Själv har man en brat kille, så detta var intressant för mig att läsa :D

2013-11-03 @ 21:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0