Dödssynd 2

2) Prata/Skryta om pengar

En av de mest avtändande saker en tjej kan göra är att prata om hur mycket hennes kläder kostade, eller hur dyr hennes nya klocka är. OM dina saker är så dyra så ser vi det eller får antagligen reda på det. Att vara snål och girig är också någonting som inte många killar gillar. Att säga "du är skyldig mig 10 kronor" och vara fullt seriös är bara så irriterande. Jag känner en kille som bjöd en tjejkompis på lunch varje dag i nästan 2 år. En dag hade han inga kontanter på sig och undrar om han skulle kunna låna en tia av henne. Nästa dag säger hon "Du är skyldig mig 10 kronor. Borde varit han som sa "du är skyldig mig 50 000"!
image56

Blondinbella plagierar mitt inlägg?

Igår skrev jag en inlägg om hur töntigt det är när tjejer vill leva det perfekta livet, där man jämt är upptagen och har och skapar kontakter överallt, alltså vill leva ett liv där man ser ut som en framgångsrik, lycklig och omtyckt människa. För att citera mig själv skrev jag:

"I en tid då alltidlikafullbokadeblondinbella är många unga tjejers förebild och omgivningens krav på att man ska lyckas i alla områden och ämnen bara ökar, är det många som känner att deras liv inte är tillräckligt spännande och roligt."

Jag pekade alltså ut blondinbella för att ha skulden till att många tjejer känner att deras liv är tråkigt och händelselöst. Blondinbella vill, som jag ser det, alltid visa vilket roligt liv hon har och hur många fester hon går på. Hon ger alltså sken av att vara lycklig. Och det är ju därför människor läser hennes blogg, det är roligt att läsa om någon i vars liv det alltid händer saker.

Idag när jag går in på hennes blogg, ser jag att hon imorse skrivit ett inlägg med rubriken "Det är inte bara tjejer som fejkar." Inlägget fångar mitt intresse eftersom jag kvällen innan skrev om samma ämne. Ju mer jag läser märker jag hur mycket i hennes inlägg som påminner om mitt.

:

"Det har blivit en trend
att eftersträva det perfekta livet där problem inte
existerar utan man ska klara allt med ett leende
på läpparna. Och jag erkänner också att jag
har hakat på den fejk-livstilen."


... Och med tanke på att hon sällan skriver om något djupare än smink och kläder, och att det "djupa" inlägget publicerades några timmar efter mitt, gör att det hela blir väldigt supekt...

Stressad!

Tjenare!

Jag kom precis hem ifrån skolan, har haft en hård dag. Känner riktigt stressad just nu! Typ alla jag har pratat med säger att de inte har något prov kvar och berättar hur skönt det är att ta det lugnt. LUGNT?!! Med den här veckan så har jag drygt 2 stycken veckor kvar. MEN på dem 14 dagarna så har vi haft/ska ha 7 stycken prov/redovisningar/inlämningar, stora betygsgrundande saker alltså. 7 STYCKEN!!! :S Hur tänkte de som planerade egentligen?!

Aja nu måste jag sätta igång med att hårdplugga, har 2 stycken prov redan imorrn. Hoppas ni har det lugnare än jag har.

Glöm inte än en gång att kika in på bloggen ikväll, för då kommer ju "Dödssynd 2" som en tjej kan göra!



Jag längtar inte efter sommaren, den är ju redan här, jag längtar efter att vara LEDIG!
image54


God Morgon!

Otroligt kul att jag fick så många mail och även en del kommentarer på  mitt inlägg "Dödssynd 1"!!! Alla var positiva!!! Jag kunde aldrig ana när jag skrev om detta beteende, som jag tycker är extremt töntigt, att så många skulle förstå och hålla med mig. Kul. Bra att det finns tjejer som förstår!

Igår vann också mitt favoritlag, Manchester United, Champions League- finalen!!!! Blev otroligt glad!! Det var en riktigt bra match som verkligen hade ALLT. Spännande ändå in i slutet, då det kom till en straffläggning. Sen gjorde ju Ronaldo också ett mål, och även några dribblingar. Coolt! Killen är ju så sjukt grym!

Glöm verkligen inte att komma tillbaka ikväll för då kommer jag presentera
"Dödssynd 2" som en tjej kan göra.

image53


Dödssynd 1

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så kommer jag de följande dagar presentera de "7 dödssynderna" en tjej kan göra. Här kommer den första:

Dödssynd 1) Låtsas vara populär

I en tid då alltidlikafullbokadeblondinbella är många unga tjejers förebild och omgivningens krav på att man ska lyckas i alla områden och ämnen bara ökar är det många som känner att deras liv inte är tillräckligt spännande och roligt. Man ser på kompisarnas status på facebook att de har haft en heelt galen helg i Rom med alla sina kompisar, medan du själv kan berätta att du suttit hemma och ätit godis. Alla kompisarnas väggar är fulla av personer du inte har en aning om hur de kan ha träffat. Pusta ut. Du ska vara lugn. Det är just dig vi killar gillar! Vi hatar nämligen alla tjejers falska spel om att de känner alla och alla känner dom. Vi hatar när du låtsas att ditt schema alltid är fullbokat och att du idag igen är helt uppbokad när du i själva verket skrivit "Gå ut med Fido" i din Almanacka.
Att prata med en sådan tjej är som att prata med en människa utan personlighet, med endast något inlärt beteende hur man ska vara för att bli just omtyckt. Självklart är det rolig med tjejer som är framåt men din personlighet, om du är glad, snäll och rolig, väger oändligt mycket mer gentemot  hur många som skriver "hej, hur är det? <3" på din wall.


Champions League!!! Manchester United - Chelsea

God Kväll!

Nu är dagen äntligen här, dagen jag har väntat på i ett halvår, CHAMPIONS LEAGUE FINAL!!! Ni kanske inte trodde det men jag är också en fotbollsnörd. Jag kanske inte den som går på alla matcher live, men jag ÄLSKAR att kolla på fotboll och kan mycket!
 
Det är förutom VM-finalen den allra största matchensom spelas, och nu speciellt för mig efter som mitt favoritlag är med (förutom Djurgården), Manchester United! Hoppas verkligen de vinner, jag anser att de är det bästa laget i världen, och sen har de ju RONALDO! Hoppas han är grym idag, för han lätt den coolaste (och bästa) fotbollsspelaren i världen!


image52
 image51


Skorna var till en skiva!

God morgon! Nu har jag precis vaknat, har sovmorgon idag! Jag har fått en del mail, vissa positiva, vissa negativa. Vissa ville verkligen att jag skulle lämna tillbaka de röda skorna jag köpte igår. Så för er som tyckte de var hemska: De är till en skiva, där man ska vara helfärgad av en färg (jag ska vara röd)! hehe :D

Ni får inte missa att läsa bloggen ikväll, för då kommer de 7 dödssynderna en tjej kan göra!

Ha det super mina läsare!! :)

Inte som att jag annars skulle köpt ett par helröda skor! :P
image46

Öppet brev till blondinbella!

Hej  Blondinbella!


Jag har sett och läst att du den senaste tiden har tappat läsare, och att folk har tröttnat på att din blogg. Jag har tänkt på orsakerna till detta och finner de många och självklara, även fast du kanske inte tänkt på dom. Men jag är ju trots allt skapare till sveriges snabbast växande blogg!

Kom ihåg att jag är här för att hjälpa dig!


Orsak 1: Din blogg skriver endast om luncher du varit på med olika människor, någon ny produkt du köpt och hur framgångsrik du är.

Orsak 2: Ditt hår börjar få slitna toppar nu igen...

Orsak 3: Du vill aldrig verka sårbar.

Orsak 4: Min blogg växer i raketfart.

Orsak 5: Du bär päls.


Hoppas du lär dig något av mina tips! Jag önskar dig alla lycka och framgång! Kom ihåg att om det är någonting du undrar, vad som helst, så är det bara att maila mig!

P.S. Om jag någon gång i framtiden begår ett brott ska jag anlita dig som min advokat! D.S.


Jag publicerar svaret direkt när jag får det!

image50


Lite mer kläder!

Välkommen till Sveriges mest stigande blogg!

Jag har fått en del mail där folk vill att jag visar fler kläder, fortsätt maila, det är jättekul att få veta massa åsikter från er läsare! Eftersom jag idag efter skolan var ute på en liten shoppingtur så passar det ju bra att ha ett klädes-inlägg nu. Jag har valt att visa 2 stycken lite roligare saker som jag köpte idag, plaggen är köpta på "Ströms" som ligger korsningen Kungsgatan/Sveavägen. Kommentera!

Först då en GANT-jacka i en lite vulgär färg, men den är nice! Lovar att en denna går hem i sommar.

  


Sist så kommer ett par party-skor, också i en lite annorlunda färg, men är de inte sjukt coola?



(Klicka på bilden för att förstora)


Lite nyheter att presentera...

God Morgon alla mina läsare!

Jag tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag drar till skolan, börjar 8.30 idag.

Ni har väl inte missat att ni nu kan kontakta mig via mail och ställa frågor! Jag ska försöka svara på allt så det är bara att fråga på! Maila till: [email protected]

En annan nyhet på bloggen är den stiliga nya headern! Jag vet att jag ändrade igår, men efter lite feedback så har jag nu ändrat igen. Kommentera gärna även denna! Skriv om ni tycker den är bättre, och/eller vad ni tycker jag ska ändra!

Ha en bra dag, och glöm inte att komma tillbaka ikväll!

image47

Att skryta går inte alltid hem...

Måste berätta en rolig grej som hände idag vid lunch, om hur det kan gå för människor som skryter!

Jag satt med några killar i paralellklassen i cafeterian och pratade om vad som hade hänt i helgen. Vi har en del gemensamma kompisar och som jag var med i helgen. Då kommer Jonas som går i en samklass in. När han ser oss slår han sig ned i stolen bredvid. Jonas började genast prata om hans "galna" helg, om vilka fester han varit på och vilka människor han träffat. Tillslut var han tvungen att fråga vad vi gjort i helgen, så han började att fråga mig vad jag gjort. Då svarade jag "Jag har inte gjort mycket, satt hemma, både på fredag, lördag och söndag pluggade jag, jävligt seg helg!" De andra började skratta och ansträngde sig för att hålla det inombords. Jonas blev plötsligt väldigt osäker och kollar frågande mot var och en av oss. Vi reser oss upp och en av killarna ger honom ett klapp på axeln och säger "Det är bra Jonas!".

Nu ska jag sova! Har pluggat fysik i nästan 2 timmar, känner att jag börjar få grepp om det! Har ni också sjukt mycket prov och inlämningar nu i slutet? De sista veckorna brukar ju vara de mest provtätaste, men tänk att det är sista spurten, sen är vi fria!! Så håll ut till sommarlovet!!

*Jonas heter något annat i verkligheten.

image41

Ny header!!!

Spana in min nya header! "hett.ja" är skrivet med ny stil och så har vi vackra Strandvägen i bakgrunden! Kommentera...jag vill gärna veta vad ni tycker!



Klicka på bilden för full storlek

image39


Sommar!!!

Tja!

Sommar är verkligen sjuukt nice! Jag längtar verkligen efter att vara ledig! Hoppas ni ska hitta på nåt som är lika kul som det jag ska göra, för själv ska jag dra med några killar till Visby och schteka. Ska bli så sjukt kul!  Asså jag lovar Visby är verkligen "the place to be" i sommar. Det kommer vara riktigt sköna människor (mycket blondiner), och på kvällarna kommer det vara ett jävla drag. Jag kommer självklart vara där under "Stockholmsveckan", då Stureplan flyttar till Visby!

Skriv gärna vad ni ska hitta på för kul i sommar!


Medelhavet? Nej, det är VISBY!
image35

Tennis!

Tjabba!

Har precis slutat och sitter nu på 7-eleven med min klasskompis, KK;), Sandra. Tyska-provet gick strålande, kände mig säker på alla uppgifter! Snart ska jag och Carl lira tennis! Så om ni är vid Tennisstadion om 1 timme så kanske vi ses ;)

image34

MVG...såklart!

God morgon och välkommen till Sveriges mest stigande blogg! Sovit gott? Jag har ett stort tyska-prov idag, önska mig lycka till! Fast det kommer gå bra, pluggade typ hela dagen igår! MVG såklart!
Jag hoppas jag stöter på snyggaste mattetjejen i skolan idag igen, om ni kommer ihåg henne? Vet bara inte hur jag ska ta kontakt idag...

Jag längtar till sommaren!! Helt sjukt! Men det är ju inte lång tid kvar! I nästa inlägg ska jag berätta var jag ska tillbringa min sommar, så kanske vi stöter på varandra om du är på samma ställe ;)

Ha en bra dag, vi syns ikväll!


image30

"Vad killar gillar" - del 1

Då var det dags att presentera en del av den efterlängtade listan "Vad killar gillar"!!

Jag och mina kompisar har diskuterat olika saker angående tjejer! På nästan alla punkter var vi eniga. Jag har delat upp resultaten i olika delar, och ikväll kommer första delen! Den handlar om vad bratkillar gillar för kläder på tjejer! Luta dig tillbaka, och läs, glädjs och förundras!

Kläder på tjejer!

Träning:

Ett par shorts eller långa mjukisbyxor plus en tight topp. Håret snyggt uppsatt! Vi var helt eniga om att pösiga kläder, typ pappas XL t-skirt går bort! Det ska helt enkelt se coolt, trendigt och sportigt ut!!


Vardagligt, typ skola:
Om det hade varit för några månader sedan hade vi svarat tighta, snygga jeans (absolut märkesjeans) med en söt topp och en fin kofta. Nu, när det nästan är sommar, svarar vi shorts eller kjol med tex en t-shirt till och ett par öppna skor (kallas det även ballerinaskor? :P)
Om du har kjol, ha aldrig ett linne som visar urringningen. Det ser endast slampigt och desperat ut. Undantag om du är på stranden! Då är det för påklätt!


Fest:
Varför använder så få tjejer klänning nu för tiden?? Och nu menar vi inte en hellång, långärmad blommig klänning, utan en snygg, inte för avslöjande, där en kroppsdel är i fokus. En klänning med öppen rygg är bland det snyggaste vi vet!! Ett par schyssta klackar till, dock inte för utstickande eller speciella, och du är hetast på festen! (Om nu inte alla tjejerna där har läst detta tips! Fast det kanske är stor risk eftersom vi är sveriges snabbast  stigande blogg!)


Middag med mina föräldrar:

Här vill vi att du ska framstå som trevlig, rolig, ambitiös alltså helt enkelt den perfekta flickvännen, ENLIGT FÖRÄLDRANA!;)  Du ska inte bära något avslöjande! Det spelar inte så stor roll exakt vad, bara det inte är en väldigt kort kjol eller ett väldigt urringat linne! Klä munnen med ett leende!


Filmkväll:
Man vill ju inte tjejen ska vara finklädd hela tiden och jämt behöver fixa till sminket! När man ska ha en filmkväll ska du vara nedklädd, kanske i ett par mysiga byxor men en fin tröja. Dock ska ALLTID underkläderna vara snygga!


Sammanfattning:
 Tjejer som vi kollar på har stil och klass. Även fast vi kollar på tjejer med silikonbröst och urringade toppar är de inga vi tar särskilt seriöst. Om du vill ha något seriöst med en bratkille, så kom ihåg att ha stil! Vi är lika ytliga som vi ser ut!!

(Klicka på bilderna för att förstora)

OJDÅ!!! Inte så smart Google!!

Hej igen!

Jag är bara tvungen att berätta en lite rolig sak som jag upptäckte igår. Som vanligt skulle jag kolla om någon hade kommenterat Sveriges mest stigande blogg! Jag hade då precis skrivit inlägget om converse-skorna (se nedan), som ni kanske vet så var det inte direkt något positivt jag sa om converse-skor. Men de "smarta" Google-annonserna hade tydligen snappat upp att jag skirivt "converse"! XD ......inte så lyckat!

Sen tänkte jag bara påminna alla (kvinnliga) läsare att spana in bloggen igen ikväll, för då kommer den exklusiva listan om "Vad killar gillar!!!!"


Någon som vill ha en billig kommunist-sko i toppkvalité?

image18


Dags för lite kläder då!

Som jag nämnde tidigare så har jag fått fått mail med förfrågan om att jag ska lägga upp lite bilder på kläder...så här kommer det första plagget då! Denna kofta köpte jag på Filippa K., Biblioteksgatan här i veckan. Skit bra om man vill se lite stiligare ut en vanlig dag!

Till slut en liten uppmaning till alla er läsare då, KOMMENTERA MERA!!! Jag tycker det är sjukt kul att se när man har fått kommentar på det man skrivit, bra och dåliga! Utan kommentarer blir man inte lika motiverad, så nästa gång du går in här glöm inte att skriva en liten kommentar till de inläggen du tycker är bra eller dåliga, eller så kanske du bara har en liten fråga?

Köpt: Filippa K., Biblioteksgatan, Stockholm        Pris: 1400 kr.
image16

Läsar-mail!!

God morgon! Jag vaknade tidigt idag! Blev inte så sent igår. Jag träffade Gustav, Carl och Johan vid Östermalmstorg och efter ett tag så gick vi vidare till en tjejkompis, Malin, som hade lite folk hemma hos sig. Trevligt! :)
Jag fick ett inspirerande mail igår från ett söt tjej!

Hej!

Mitt namn är Erika och jag började läsa din blogg i förrgår! Jag tycker din blogg är riktigt underhållande och det är roligt att läsa hur en snygg kille tänker! :D
Jag tycker det vore roligt om du och kanske dina kompisar berättade i ett inlägg vad du först kollar på hos en tjej, vilken klädstil du gillar på tjejer, vad som gör att du slutar prata med henne och hur dina förra flickvänner har varit. Jag tycker även det vore roligt om du fotade din outfit vissa dagar!
 
Fortsätt som du gör med att förvåna och underhålla!!
 
 
Erika



Det skulle jag absolut kunna göra! Jag såg förut att nån tjejtidning hade på framsidan "så tänker killar". Det behöver ni inte läsa längre, för här har ni den direkta källan!
Jag och mina kompisar ska prata om det med tjejer och så presenterar jag resultatet under dagen!
Det med outfitet var en jättebra ide! Jag ska försöka lägga in ett foto senare vad jag har på mig idag!! ;)


Hit ska ni gå om ni vill...

Jag ska nu presentera ännu en populär topplistan, denna gång ska det handla om olika ställen ni ska besöka beroende på vad ni är sugna på! Hit ska ni gå om ni vill...


Grilla - Kungliga Djurgården
- Om du och dina vänner planerar att ha en grillkväll men ändå inte känner för att åka buss i 1 timme, så är Djurgår'n perfekt för er. Inte direkt fullt med folk (ni slipper alla fyllon som finns i rålis), och kan ha en fin utsikt över Stranvägen

image12


Fika - Le Café, Sturegallerian
- Är ni lika trötta som jag på att hänga med alla wannabe's på "Kofi", i så fall ska ni gå till det här lyxiga cafét. Ett tips: spana in hetingarna som serverar.

image13


Ha barnsligt kul - Gröna Lund, Kungliga Djurgården
- Men man orkar ju inte vara helseriös hela tiden, så då kan man ta en dag på sköna Grönan! Även om här vimlar av förorts-fjortisar och -täbbar så lovar jag er att ni kommer ha otroligt kul. Sen är det ju så sjukt fin utsikt över vår fina Hufvudstad.

image14


Snart topplista!!

Hej alla mina läsare! Välkomna igen till Sveriges mest stigande blogg! Jag har varit och fikat med Filippa som jag nämnde i ett tidigare inlägg, det var riktigt trevligt! Hon är en sån där tjej som man inte behöver tänka på vad man ska säga, allt kommer naturligt! MEN: Jag såg med STOR besvikelse på hennes skor: CONVERSE! Jag tänker direkt på söder och kommunism när jag ser dom!

Snart kommer en till topplista, så besök bloggen igen ikväll!!  

Varför tror ni de är röda liksom?!! He, he....if you know what I mean!

image10


Jag älskar Karlavägen!

God morgon!

Jag har precis vaknat, sitter och försöker vakna framför datorn. Man får alltid ångest när man vaknar såhär sent, dessutom om andra har varit uppe sen klockan 7 och gjort massor av saker och jag har missat såååå mycket! suck!  Men jag vet ju iaf att ingen har haft lika kul som jag hade igår! Jäävlar vilken kväll! Låt mig återberätta den!

Min kompis Carl ringde och berättade att Sofia och hennes kompisar skulle ha fest! Jag tyckte att det lät riktigt roligt, så jag föjde med! Sofia bor på Karlavägen i en sjukt fin lägenhet. Ibörjan var det inte mycket människor men efter nån timme var det typ 100 pers eller nåt! Jag hade riktigt trevligt, lärde känna en av Sofias närmare vänner  Filippa, väldigt bra. Skön tjej!! Vi ska ta en fika idag faktiskt!

Tack för en riiktigt rolig kväll igår!! :)

image9


Samtalet som fick snyggaste bruden på fall!


Idag har varit en skön dag som vanligt! Hade endast två lektioner, matte och biologi! Jag ska berätta hur mästerraggarn, jag, innan matten tog kontakt med snyggaste tjejen i skolan!

Hon står med sina böcker. Jag slänger en hastig blick mot böckerna och hinner se att det är matteböcker. Jag skulle också ha matte och går därför självsäkert mot henne, och när hon ser mig firar jag av ett stimorolleende.

Jag, charmigt: Hej!
Hon, blygt: Heej :P
Jag: Är det matteböcker du har där?
Hon: Ja, det är det...?
Jag: Najs! Satt hemma fredag och lördag kväll och försökte bevisa några matematiska satser genom de mängdteoretiska axionomem!
Hon, exalterad: Va, jaha!!! Va intressant!! Jag gjorde också.. blabla..blabla...

Resten av samtalet flöt på, det gällde ju bara att göra henne lugn och få henne att tro att jag är en snäll kille. En vit lögn det med matten alltså, jag festade ju med grabbarna på Sturecompagniet lördag! Don´t tell ;)

Matte?:P Jo, jo...räkna brudar kanske!
image8

Hettja?

Många har undrat över valet av bloggens namn. Vissa har trott att det är en stad, andra har trott att ja typ heter det!! :S Men historien bakom är inte så komplicerad som ni kanske tror.

Nu ska jag avslöja sanningen och därmed ta död på alla falska rykten och påhitt!

Sanningen: När jag skulle välja bloggnamn tänkte jag välja namnet "hett".
Men det var (såklart!) redan upptaget. Då la ja dit "ja",  så det blev hett....JA!. Fast resultatet blev, när man skriver ihop det, "hettja", som alltså tydligen påminner mer om en norrländsk by eller ett namn, än mitt östermalmsliv som jag ville förmedla. Suck...

Bor den här sköna bruden i Hettja?
image7

Världens vackraste kvinnor

Jag ska nu presentera min topp-fem lista över världens vackraste kvinnor!

1. Madeleine Bernadotte
- Hon är en kunglig, blond, östermalms-brud och extremt tät.....kan det bli hetare?!!!

 image2


2. Adriana Lima
- Egentligen är ju inte brunetter min grej asså.....men man kan bara inte motstå en brud med dem ögonen och den HETA kroppen!!!!

image3


3. Hayden Panettiere
- Hon må vara kort, men har någon skådat så mycket sexighet i en sådan liten kropp. Sen är hon ju blond också ;)

image4


4. Elisha Cuthbert
- Här kommer en liten skräll, men kom ihåg att den heta skapelsen petar lätt ner tjejer som Alba o.s.v.!!! Ja menar kolla på den kroppen!!!

image5


5. Paris Hilton
- Hon må vara sist på min lista, men absolut inte minst (inte med de fötterna, 43:O). Här har ni en brud med cashflow, och hon har attityd också......grrrr!!!!

image6



Det var hela topplistan! Posta gärna kommentarer om det var någon annan ni ville ha med eller bara vill ha lite raggningstips ;)

God morgon!

Jag vaknade just för en stund sen. Börjar sent idag så jag kan ta de lugnt nu på morgonen. Längtar sjukt mycket till sommarlovet, men samtidigt är jag orolig för hur jag ska klara och hinna med alla prov. Man tänker ju "den här helgen ska jag plugga heela tiden, aldrig gå ut!" men så blir det ändå att man med ångest tar upp böckerna på söndag kväll. Varför kan man aldrig börja med saker i tid? Det är ju inte jobbigare att göra läxan idag än vad det är imorgon.
Idag har jag på mig jeans och blåvit skjorta från Gant. Det är lite kallt så jag tar nog min rock på mig! Blir nog snyggt! Håret ligger precis rätt denna morgon och hyn känns bra. Vilken tjej kan inte lägga märke till mig nu!


Snygg tjej!!!

Idag när jag skulle handla mjölk såg jag en sjuuukt snygg tjej vid mjölkdisken.

Först såg jag bara henne bakifrån och jag tänkte genast "wow vilket ass!". Blond var hon också. Så böjde hon sig fram för att ta upp en mjölk och jag fick genast fantasier. Sedan vände hon sig om och våra ansiktet var plötsligt bara nån decimeter från varandra. Och vilket ansikte hon hade! Vi stod och stirrade på varandra, i vad som kändes som en evighet men som nog snarare var nån sekund. Hon log generat och fortsatte sedan gå vidare i affären. Jag stod kvar som förstenad. När jag kom hem grämde jag mig som vanligt över att jag inte sa något. Jag kände ju att kemin fanns där. Kärlek vid första ögonkastet eller vad?

RSS 2.0